Η Γιορτή Μπύρας στον Βύρωνα αναβαθμίζεται και ανεβάζει τον πήχη ψηλά . Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ), μετά την επιτυχία που γνώρισε το Φεστιβάλ Μπίρας του 2018, προϊόν της συνεργασία της με το Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα τo 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΙΡΑΣ,αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις ημέρες διεξαγωγής του. Έτσι στον εκπληκτικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, από την 9η Μαΐου έως και την 12η Μαίου και από την 16η έως και την 19η Μαίου του 2019, οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπίρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπίρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπυρομεζέδες με τη συνοδεία Ελληνικής και Ξένης live μουσικής.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης,   οι 15 50, η Χριστιάνα Γαλιάτσου, ο Mr. Bachata στο μεγάλο Latin party του Φεστιβάλ,αλλά και oι D.K & THE BAND στο μεγάλο αφιέρωμα στο Βασιλιά του Rock n’ Roll, Elvis Presley, είναι μερικοί από τους οποίους έχουμε εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή τους. .

Ταυτόχρονα μεγάλος παιδότοπος με διάφορα παιχνίδια θα κρατάει συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων τους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς θα μπορούν να απολαμβάνουν με ηρεμία την μπύρα τους. .

Παράλληλα οι ψαγμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της μπίρας και να γευτούν μπίρες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά και μπίρες από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, ειδικά διαλεγμένες από έμπειρους συνεργάτες του Athens Beer Festival

Σας περιμένουμε λοιπόν στον αναβαθμισμένο και άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου Βράχων για… ανεπανάληπτες βραδιές