Το ATHENS BEER FESTIVAL επί 19 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Μπίρα στην Ελλάδα,προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί.Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπίρας.

Από φέτος ξεκινά μια καινούρια καινοτομία στο χώρο του φεστιβάλ. Κάθε χρόνο θα υπάρχει και μια τιμώμενη Χώρα από αυτές που έχουν ιστορία και κουλτούρα μπίρας.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με την Τσεχία, μια χώρα με παράδοση στη παραγωγή μπίρας και κουλτούρα που λίγες χώρες στο κόσμο έχουν να επιδείξουν αντάξια της.

Δεκάδες μπίρες από τη χώρα αυτή που τις περισσότερες θα δείτε και θα γευτείτε για πρώτη φορά,θα κατακλείσουν το χώρο του φεστιβάλ.

Happenings, διαγωνισμοί, εκπληκτικά δώρα, μοναδικές Live συναυλίες από καταξιωμένα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, είναι αυτά που θα κάνουν το ATHENS BEER FESTIVAL μία πραγματική φιέστα της μπίρας. Η μεγάλη ποικιλία από Ελληνικές και εισαγόμενες μπίρες, κάποιες εκ των οποίων εισάγονται στη χώρα μας για πρώτη φορά και η ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων εδεσμάτων, υπόσχονται μία γευστική ευφορία που θα είναι ανεπανάληπτη. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε στην κουλτούρα της μπύρας, τις ιδιαιτερότητες των στυλ και των γεύσεων της, καθώς και στους κατάλληλους συνδυασμούς μπύρας και φαγητού, για την απόλυτη απόλαυση της.
Σας περιμένουμε λοιπόν για αξέχαστες βραδιές.

Παλαιοτεροι καλλιτεχνες